Zorginstellingen

Sinds 1984 zijn wij gespecialiseerd in de levering van laserprinteretiketten en drukwerk aan  instellingen in de gezondheidszorg. Door de jaren heen hebben wij een ruime ervaring opgedaan met complexe drukwerk projecten. Naast een perfect productieproces en goede advisering in gedrukte media verzorgen wij het complete productie traject, waaronder ook, indien noodzakelijk, de logistieke ondersteuning, zoals nu al bij vele instellingskeukens het geval is. Deze optimale mix van diensten is een waarborg voor kwaliteit.

Met onze relaties meedenken en  oplossingen bespreken zijn voor ons belangrijke zaken, met als uiteindelijk doel te komen tot een optimaal product. Of dit nu etiketten, band-, week- of scankaarten zijn, u bent bij ons aan het juiste adres. Voor uw complete drukwerk project heeft u dus één aanspreekpunt, dit betekent dat we werken met korte lijnen en de oplossingen liggen daardoor binnen handbereik.

We zijn de specialist voor uw Bandkaarten, Weekkaarten, Scankaarten en etiketten, en zetten ons voortdurend in om u de beste oplossingen aan te bieden. Daar mag u ons aan houden!