Huisartsen

Cadé B.V. heeft mede aan de wieg gestaan van de automatisering van apotheekhoudende huisartsen. In 1985 was Cadé B.V. de eerste onderneming die, voor apotheekhoudende huisartsen een software applicatie met de volledige KNMP taxe aanbood. Deze applicatie, genaamd “Practisys”, kwam tot stand door samenwerking met Centraal Beheer Automatisering B.V. Naast software verzorgde Cadé B.V. ook een volledig pakket drukwerk en etiketten speciaal gericht op de apotheekhoudende huisartsen, om deze te ondersteunen en de kwaliteit van de “output” te professionaliseren.

Na de overname van de software applicaties “Promedico” en “Practisys” door Reat G & W , is Cadé B.V. in samenwerking met
Raet G & W, overeengekomen zich in het geheel te gaan toeleggen op de ondersteuning van de apotheekhoudende huisartsen, betreffende drukwerk en etiketten.

Door de toenemende vraag van onze cliënten, werd Cadé B.V. uitgebreid met een volledige drukkerij en een grafische ontwerpafdeling, dit om sneller en flexibeler onze cliënten te kunnen voorzien van drukwerk en etiketten en tevens te kunnen voldoen aan de toenemende vraag naar het ontwerpen van huisstijl drukwerk.

Wij stellen het op prijs een reactie van u te mogen vernemen.!!