Etisol

Etisol

 

Papier beeldzijde
Houtvrij papier 75gr/m² , lasergeschikt
Met geringe doorschijnendheid (85%) .

Belijming
Een gemodificeerde, niet toxische acryllijm, verwijderbaar met water
Verwijderbaar tijd lijmlaag ± 18 sec bij een temperatuur van minimaal 60° C.

Ruglaag
Wit kraft, lasergeschikt, bedrukt.
Totale dikte materiaal0, 185 mm +/- 10%.

Karakteristieken.
De lijm  304WR heeft een grote kleefkracht De in water  verwijderbare eigenschappen komen het best tot hun recht in water met een temperatuur van ongeveer 60° C.

Waarden
Minimale applicatie temperatuur  +5° C.
Te gebruiken bij een temperatuur van –20° C tot + 60° C.Houdbaarheid maximaal 1 jaar bij een temperatuur van 22° C en relatieve luchtvochtigheid van 50% waarbij het product tegen directe invloed van vocht  beschermd wordt.

Gebruik
Etisol is ontworpen voor gebruik in hoog volume laserprinters.
De vellen zijn volkomen vlakliggend en voorzien van een nauwkeurige stansing en werken daardoor storingsvrij.De etiketten garanderen een uitstekend printresultaat in elk type laserprinters.
Dit product is ideaal voor toepassingen waarbij het etiket verwijderd moet worden in industriële reiniging – en afwassystemen. Zoals distributie keukens, ziekenhuiskeukens  e.d.

Houdbaarheid
Maximaal 1 jaar bij een temperatuur van 22° C en relatieve luchtvochtigheid van 50% waarbij het product tegen directe invloed van vocht beschermd dient te worden.

Opmerking
Bovengenoemde testresultaten hebben plaatsgevonden onder gecontroleerde omstandigheden voor algemeen gebruik. Bij afwijkende omstandigheden dienen gebruikers zelf proefondervindelijk vast te stellen of dit product aan de verwachtingen zal voldoen.