Etisol totaal

Etisol Totaal

 

Papier beeldzijde
Speciaal papier 60 gr/ m² , dikte 80 µm, in water oplosbaar,
Lasergeschikt met geringe doorschijnendheid (85%).

Belijming
Een gemodificeerde, niet toxische acryllijm, totaal oplosbaar in water.Verwijderbaar tijd lijmlaag ± 18′ bij een temperatuur van minimaal 60° C, Coating gewicht 25 gr/ m².

Ruglaag
Eenzijdig siliconenpapier 95 gr/ m² , lasergeschikt.

Totale dikte materiaal
0, 185 mm +/- 12%.

Karakteristieken
De lijm  heeft een grote kleefkracht en is goed te printen of te bedrukken. De in water oplosbare eigenschappen komen het best tot hun recht in water waarvan de PH waarde ligt tussen 3 en 14 en met een watertemperatuur van ongeveer 60° C. Het materiaal is biologisch afbreekbaar en voldoet aan de DIN norm 534 en 536.

Waarden
Minimale applicatie temperatuur  5° C.
Te gebruiken bij een temperatuur van – 40° C tot + 100° C.

Houdbaarheid maximaal 6 maanden bij een temperatuur van 22°C en relatieve luchtvochtigheid van 50% waarbij het product tegen directe invloed van vocht  beschermd wordt.

Gebruik
Etisol Totaal  is ontworpen voor gebruik in hoog volume laserprinters. De vellen zijn volkomen vlakliggend en voorzien van een nauwkeurige stansing en werken daardoor storingsvrij. De etiketten garanderen een uitstekend printresultaat in elk type laserprinters.

Dit product is ideaal voor toepassingen waarbij het etiket verwijderd moet worden in industriële reiniging – en afwassystemen. Zoals distributie keukens, ziekenhuiskeukens  e.d.

Houdbaarheid
Maximaal 12 maanden. Bij een temperatuur van 22° C en relatieve luchtvochtigheid van 50%  waarbij het product tegen directe invloed van vocht en zonlicht beschermd dient te worden. De garantie vervalt 12 maanden na fabricagedatum.

Opmerking
Bovengenoemde testresultaten hebben plaatsgevonden onder gecontroleerde omstandigheden voor algemeen gebruik. Bij afwijkende omstandigheden dienen gebruikers zelf proefondervindelijk vast te stellen of dit product aan de verwachtingen zal voldoen.